HOME     ORGANISATIE     LOCATIES     ACTIVITEITEN     PERS     CONTACT     LINKS     FOTO'S   REACTIES

ELDERS Magazine
Begin juni wordt in Sint-Michielsgestel gratis het ELDERS Magazine huis-aan-huis verspreid. Dit 52-pagina’s tellende blad staat boordevol achtergrondinformatie over de negentien deelnemende fotografen aan de billboardroute en de zes participatieprojecten.
Ook beschrijven verschillende auteurs – van o.m. organisaties als het Brabants Landschap en Het Groene Woud – enkele specifieke kenmerken en wetenswaardigheden van het plaatselijke Brabantse land in en rondom Sint-Michielsgestel.
Tot slot wordt in het magazine natuurlijk ook een handige locatiekaart van de billboardroute opgenomen.


ELDERS boek
Ter afsluiting van het ELDERS kunstproject verscheen begin september een rijk geïllustreerd, full color boek.
Naast informatieve teksten over de deelnemende fotografen en de participatieprojecten, is een fotografische verslag van de billboardroute opgenomen. Ook bevat ELDERS boek uitgebreide artikelen van o.m. het Brabants Landschap en Het Groene Woud over het plaatselijke Brabantse landschap. Prof. dr. Erik de Jong, werkzaam bij de leerstoelgroep Landschapsarchitectuur van de Universiteit Wageningen, beschrijft in een boeiende tekst het universele verlangen naar natuur en landschap.
Kortom, deze publicatie geeft – in tekst en beeld – treffend weerslag van de totstandkoming, de achtergronden en context van het ELDERS kunstproject.
Bekijk magazine (pdf)
Let op, 10 Mb bestand

Bekijk boek (pdf)
Let op, 22 Mb bestand