HOME     ORGANISATIE     LOCATIES     ACTIVITEITEN     PERS     CONTACT     LINKS     FOTO'S   REACTIES

Reacties

Onlangs zat ik in de bus van Den Bosch naar Schijndel. Tijdens deze rit werd ik aangenaam verrast door een aantal foto's in het landschap in en rondom Sint-Michielsgestel...
 -
…Dat het hele project een succes was, bleek wel uit de vele fietsers die geïnteresseerd bij de foto’s stonden te lezen en te kijken.
 -
Wat een prachtig project! Hulde!
 -
Mijn complimenten voor uw initiatief!!! Ik kwam - mijn dochter naar de tennisvereniging brengend - een fotovergroting tegen bij de ingang van Berlicum - en keerde hier op de fiets terug. De tekst is heel boeiend.
-

Vorige week kwam ik in de Volkskrant een artikeltje tegen over uw kunstproject Elders.
Mijn interesse was meteen gewekt. Ik ben namelijk een provinciale studiedag voor het erfgoedveld aan het organiseren die in het teken zal staan van de nieuwe rollen van het (historische) landschap.
..Mijn vraag is dan ook of iemand van uw organisatie bereid is om op 16 september op onze erfgoeddag iets te vertellen over het project Elders?
-
Succes met de laatste lootjes; op het plein gonst het al van de reacties.
- Are you around at the billboards today? will have a look at them and do a feature
for austrias radio station fm4. would be great to meet you!

-
I am a Journalist from Austria and I would like to cover your exhibition in a short text in Austrias National Newspaper.
-
Ik las in de Volkskrant over de billboardroute. Ik wil daar eventueel een reportage van maken met name over de totstandkoming vanaf de foto, bewerking, printen en installatie. Prachtig project!
-
Veel succes met het project toegewenst! Ziet er prachtig uit!  
Zaterdagavond 21:55 wolkbreuk met rukwinden!
Een van de projecten in Sint Michielsgestel heb ik in veiligheid gebracht!
-
Ik weet niet of het jullie al is gemeld, maar de foto in Halder hangt nog aan een paar haken. Waarschijnlijk is de wind in het weekend de boosdoener.
Verder feliciteer ik jullie met jullie prachtige project.
Bijzonder om al die prachtige beelden langs te fietsen.
En jullie huis aan huis verspreide projectboek is het bewaren meer dan waard.
Bedankt voor jullie inspanningen, want die moeten aanzienlijk zijn geweest (en nog zijn). 
-
Het ziet er (weer) fantastisch uit. We zijn erg benieuwd!
-
Afgelopen zondag de route gefietst, geweldig! Heel mooi gedaan!
-

Tevens ben ik benieuwd wat er met de blow up van de foto van Nick Hannes m.b.t. de boot en de dromedarissen gaat gebeuren na afloop van de route. Wordt het verkocht of opgeslagen of anderszins...........
-
Zijn de billboards na afloop te koop? 
-
Wij vinden jullie kunstproject erg interessant en kijken graag naar de afbeeldingen.
tijdens mijn fietstocht door Den Dungen, kom ik bij de splitsing 't Schild, een wel heeeeeeel mooi bilboard, met een heeeeeeeeeeeeeel mooi landschap erop tegen.
Dit zou wel heel mooi op mijn slaapkamer kunnen hangen. Mijn vraag is: wat doen jullie met deze foto's, en kan ik op een of andere manier hieraan komen?
-

Ik zou graag willen weten of er een mogelijkheid is om een bepaalde foto te kunnen kopen. Misschien niet de originele maar een kleinere kopie of poster. Ik ben helemaal verliefd op de 3de foto op de site, welke te zien is in Berlicum.
-

…I am lucky to have taken part in your elders project. And I hope we keep in touch and that I will be able to come to another project sometime. I look forward too see your catalogue. Please keep me informed about your projects. (deelnemende fotograaf)
 -
Gisteren heb ik een deel van de fietsroute gedaan. Het plan was om hem helemaal te doen natuurlijk, maar een paar flinke buien gooiden roet in het eten. Toch was ik onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee de foto's geplaatst zijn. De plekken waarop ze staan, hoe ze
gepresenteerd zijn. Wilde ik jullie even laten weten. Super! (deelnemende fotograaf)

-
WAT EEN MOOI MAGAZINE! Echt, ik vind het heel erg mooi verzorgd en ben heel trots om er met mijn foto in te staan :-) (deelnemende fotograaf)
-
It is really great seeing your own work used this way. (deelnemende fotograaf)
-
Ik ben zeer belangstellend naar het boek van deze bijzondere kunstroute.

 -
Grote complimenten voor deze fantastische route! Hij was zowel qua foto’s als qua route geweldig, we hebben genoten en van de folder aangevuld met onze eigen foto’s een soort album gemaakt. Voor herhaling vatbaar.

Veel succes en hartelijk dank voor dit mooie project!

Ik wil jullie bedanken voor de mooie route die jullie in elkaar gezet hebben, ik ben gistermiddag met mijn tantes en moeder ( ong. 80 jaar en ouder ) rond gereden met de auto. Ze hebben er allemaal heel erg van genoten.
Misschien hebben ze niet alles helemaal begrepen maar dat hoeft ook niet.
Vele complementen voor de mooie foto's, ze hadden er op de fiets wel al enkele zien staan, maar kende geen betekenis ervan, dit is nu veel duidelijker geworden.
Voor we weggingen zeiden ze dat ze die grote dingen niet mooi vonden langs de weg, maar nu ze begrijpen WAAROM ze er staan denken ze er anders over.
Niet eentje heeft gesproken over wat dit zoal zou kosten, dit is goed dat de jeugd er eens naar kijkt en het ook leest zeiden ze.
Het mooie boek hadden ze ergens weggelegd, niet goed gelezen maar alleen maar doorgebladerd, nu gaan ze het opzoeken en eens goed doorlezen, zelfs eentje wil proberen jullie een mailtje te sturen, leuk hé?
Ga zo verder, en succes, we kijken alweer uit naar een volgende route.
 - 
Ik vind dit een geweldig project en zou heel graag een folder ontvangen en eventueel meer info.
 -
Ik las dat alle inwoners van uw gemeente een tijdschrift hebben gekregen.
Als inwoner van Maliskamp behoor ik hier niet toe. Maar ik ben best wel geïnteresseerd. Kan ik het betreffende tijdschrift ook kopen?
-

Is het niet mogelijk om meer bustochten te doen, zodat inwoners die niet kunnen fietsen (of niet zo lang kunnen fietsen) ook kunnen genieten van de kunst langs de weg.
-

Ik woon in Rosmalen en omdat ik via Sint-Michielsgestel naar mijn werk rij stuitte ik per ongeluk  op de fantastische billboards. Ik heb een aantal foto's van de route gezien en ga volgende week de hele route fietsen. Een erg mooi project. Zeker omdat ik zelf graag fotografeer in mijn vrije tijd. Is het mogelijk dat ik het magazine in bezit kan krijgen? 
-
Graag zou ik willen weten of het ELDERS magazine dat uitgegeven is ergens nog verkrijgbaar is. Ik ben woonachtig in Den Bosch, fiets veel in de omgeving en ben een fotografie liefhebber en zou dus graag het magazine willen bekijken en lezen.
-
Een geweldig initiatief en een mooi project. Erg mooi de combinatie van foto informatie, locatie en locatie informatie. Ik heb ervan genoten. 

Afgelopen weekend trof ik in het museum in Oss het magazine van Uw organisatie over het Elders landschapsproject aan.
Ik vond dit een erg inspirerend magazine en ook een leuk en inspirerend project. Binnen de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed houden wij ons, vooral binnen de afdeling Landschap, bezig met het Nederlands cultuurlandschap middels toegankelijke (publieks)projecten. Zou U, ter inspiratie voor ons, een aantal van Uw magazines naar ons op kunnen sturen?
(Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort)
-
Bij deze de complimenten voor het ELDERS kunstproject,
Het ziet er allemaal heel mooi uit, ook het tijdschrift is zeer bijzonder.
-
Wat was de weg er naar toe een hoop werk, maar wat mogen jullie ontzettend trots zijn op het resultaat. Het is echt schitterend om door de gemeente te rijden. Iedereen heeft het er over, veel positieve geluiden. Dus via deze weg wil ik jullie graag nog even een hart onder de riem steken. Bij de kunstcommissie zaten jullie soms wat moedeloos te kijken, er is veel gedacht over geld en mogelijkheden. Maar eind goed al goed, het is een fantastisch resultaat geworden. Geniet er van! (lid Kunstcommissie gemeente St. Michielsgestel)

Was een goede 'aftrap' afgelopen vrijdag. Ik hoor al veel positieve geluiden om me heen over 'ELDERS'. Graag komen wij met 3 a 4 personen naar de filmavond.
-
Verder wil ik jullie enorm complimenteren met het geweldige boekwerk
dat gisteren in de bus viel! Wat prachtig gemaakt en wat een mooi beeld van jullie project! Helemaal te gek.
Bij het zien van de foto's op de diverse frames kregen we direct al zin om te gaan fietsen met onze Zuid-afrikaanse gasten. ik was nog op zoek naar de route...
nu we het mooie boek ontvangen hebben kunnen we aan de gang! A.s. maandag gaan we de route rijden... het enige dat nog rest is een paar fietsen lenen...
-

Nogmaals complimenten voor jullie project en het boekwerk!
-

Ik vind het prachtige foto’s die overal in St-Michielsgestel staan opgesteld, alleen de foto die bevestigd is aan de oude toren in het(centrum) van gestel . Die vind ik daar niet mooi hangen de achtergrond bederft de foto. Als die foto net als alle anderen in de natuur was geplaatst kwam hij zeer zeker mooier over, Voor de rest niets als lof ik vind het Prachtig. 
-
Waar je aan begint moet je ook afmaken. Was boeiende fietstocht. 
-
Wij wensen u heel veel succes bij de afronding van uw mooie project. 
-
Wij vinden het erg jammer dat wij vrijdag 3 september niet bij de
finissage van het kunstproject aanwezig kunnen zijn, maar willen graag even laten weten dat wij genoten hebben van de billboardfietsroute.

-
Ik moet me helaas afmelden voor de afsluiting van dit prachtige project. Jullie hebben heel veel mensen bereikt en plezier gedaan hiermee.
-
Zou u mij een prospectus kunnen sturen van het kunstproject in Sint-Michielsgestel
Ik ben zeer geïnteresseerd in de achtergronden en motieven van de kunstenaars.

 -
In het kunstproject Elders zijn diverse mooie objecten opgenomen. Is het mogelijk om een reproductie van een bepaald object te verkrijgen?
-
Ik vind de billboards geweldig. Zijn deze ook te koop?
 -
I look forward to receiving the installation photos.  Yes, I'm really pleased with the way it has all worked out.  The idea for the project was good from the start, and it's realization excellent.  The billboard structures, the impact of images and locations, and the publication all work so well.  I also like the way it all happened electronically and there were no art mafia involved! (deelnemende fotograaf)

-
Vanmorgen zagen we bij object nr 15 op de Bosscheweg, dat het informatiebord afgebroken was. Hopelijk kan het gerepareerd worden.
Overigens genieten we telkens van een stukje billboardroute.
-

Hoi, Vandaag miste ik nummer 13 ?
Wat is er gebeurd ?

-
Te lang (of te laat) op vakantie geweest!
Ik vind het jammer dat ik er niet bij kon zijn.(finissage)
Ik denk dat jullie weer een fantastisch project hebben neergezet!
-
Ik ben er wat laat mee, maar wil jullie toch nog even laten weten dat ik erg genoten heb van de expositie. De foto's vond ik bijna zonder uitzondering indrukwekkend. De wijze van plaatsing in het landschap en de locaties ondersteunden dat. De combinatie van 'éen beeld van elders' met informatie over het landschap ter plekke leerzaam en leuk.
Ik mis nog dagelijks de foto van Roderik Henderson bij het kerkje in Berlicum.

Bedankt voor jullie ideeën en de uitvoering ervan, hopelijk krijgt het elders een rondreizend vervolg.